Sapatos By Polliani

AnnonseIMG_8303IMG_8348IMG_8323 Denne uken lanseres Janka Polliani`s samarbeid med det Norske sko merket Sapatos, og jeg er så utrolig stolt og glad på hennes vegne! Denne kolleksjonen, som består av 5 ulike sko, er både fornyende og fresh, med et friskt pust av Jankas tydelige signatur. Spisse tupper, utskårede partier og tidriktige detaljer som lakk og mesh understreker Jankas øye for fashion men også estetisk sans. Etter å ha gått i lakk skoene en hel dag kan jeg også forsikre om at skoene ikke bare er pene å se på, men også gode å gå i!

Annonse

Det er fint å følge tendensen av aktører som samarbeider for å optimalisere norsk design. Slik jeg har forstått det er dette bare en smakebit på hva vi kan ha i vente fra Sapatos og Janka Polliani, og jeg gleder meg masse til å følge med på fortsettelsen. Dere er flinke, og jeg heier på dere!

Sapatos by Polliani er i butikk fra og med i dag!