Ny undertøys favoritt!

AnnonseSkjermbilde 2014-10-31 kl. 19.16.04Skjermbilde 2014-10-31 kl. 19.15.50  Skjermbilde 2014-10-31 kl. 19.18.13

Annonse

 

Jeg har alltid vært svak for pent undertøy, men jeg er også utrolig kresen… Undertøyet mitt skal være sexy men diskret, gjerne blonder, men ikke så mye at det synes gjennom klærne. Det skal være god kvalitet og ha fin passform, men viktigst av alt, det skal være komfortabelt! 

I dag ble jeg gjort oppmerksom på den perfekte BH fra Triumph, Magic Wire BH! Jeg har hatt så mange fine BH-er der spilene har gnagd seg gjennom stoffet og blitt fryktelig ubehaglige, men denne Magic Wire BH har spiler av silikon, som gir bedre komfort og holdbarhet. I tillegg er den sexy!

Magic Wire BH kommer i 3 ulike modeller og flere farger. Jeg falt pladask for den sorte med blonder og lyse rosa detaljer.

Finn din favoritt fra Magic Wire HER!

KONKURRANSE:

Fortell meg hvilken du likte best av Magic Wire BH-ene i kommentarfeltet, og du er med i trekningen av et gavekort for 1 stk Magic Wire sett (verdi på ca. 500-700 NOK for et sett)!