MINNER PÅ VEGGEN!

IMG_8191IMG_8173 IMG_8184IMG_8196

Annonse

ELLE coveret med mamma fra tiden hennes som modell i Paris på 80-tallet har alltid vært et av mine favoritt bilder. Da søster nylig kjøpte leilighet med kjæresten, ønsket jeg å gi en kopi av coveret i innflytningspresent.

Jeg avfotograferte bildet med mitt eget kamera og sendte det til ALLFOTO der det ble printet på en 80 x 60 cm stor alluminiumsplate. Noen dager senere fikk jeg bildet i posten, og det ble enda finere enn originalen!

Jeg har allerede bestilt et likt bilde til meg selv, for til og med 30. november, får jeg og alle dere, 50% rabatt på alle lerretsbilder og bilder på pleksiglass i tillegg til alluminiums varianten som jeg selv har bestilt.

Rabatten får du ved å benytte rabattkoden MARIAVEGG når du bestiller bilder.

Jeg har allerede tipset alle på kontoret, hele familien og mange venner, og er veldig glad for at jeg kan tipse alle dere også!

Dette er jo bare den perfekte julegave idé! Jippi!

Bestill bildene dine her www.allfoto.no

 

[Alt-Text]