Hyttekos og Gresk Yoghurt som mellom måltid!

AnnonseIMG_7973IMG_7939IMG_7959IMG_7980

Annonse

Jeg har alltid vært utrolig glad i gresk yoghurt, og jeg minnes varme sommermorgener i Hellas der vi løp ned på markedet om morgenen og kjøpte fersk frukt og yoghurt som vi toppet med honning. Derfor ble jeg veldig glad da jeg hørte at TINE hadde kommet med nye 14 gresk 90 kcal.

“Hele begeret inneholder 90 kalorier og har to gode smaksvarianter, blåbær/acai  og mango/pasjonsfrukt. Yoghurten er søtet med søtstoff og inneholder ikke annet sukker enn det som naturlig følger med melken og frukten.”

Det er ikke bare i en stressende og hektisk hverdag at man har behov for et mellom måltid. 14 fra TINE sin greske yoghurt er blitt en favoritt når man trenger litt påfyll også i helgene, som niste på tur eller bare som kos mens man slapper av i godstolen! Her i huset er det kamp om “den lilla” som inneholder Blåbær og Acai.