#POWEROFCHANGE

Annonse

Annonse

Screenshot 2014-10-09 21.12.01Screenshot 2014-10-09 21.13.20 Screenshot 2014-10-09 21.12.33   bilde 1

I skrivende stund, har jeg vært i Kina på jobb i 4 dager. Bejing er vakrere og grønnere enn jeg trodde, men dette er en STOR by, med alt som hører med, og det er ingen myte at man merker forurensningen både som irriterende støv i øynene, og som et skittent belegg på huden. Derfor passet det meg ekstra godt at jeg hadde fått med meg gode produkter på reisen. De neste 30 dagene skal jeg , Line Langmo og Janka Polliani nemlig teste ut produktet No7  Protect & Perfect Advanced Serum.

Jeg skal bruke serumet på nyrenset hud hver morgen og kveld og påføre min egen nattkrem over serumet. På fire uker er jeg lovet synlige resultater. I tillegg er jeg blitt utfordret til å sette meg et valgfritt mål som jeg skal jobbe opp mot de neste ukene i #POWEROFCHANGE som jeg håper også dere ønsker å være med på.

Etter en lengre periode med litt lite trening har jeg derfor bestemt meg for at fra i dag, skal jeg ta minst 100 situps, 30 pushups og 100 “rumpeskvis” hver eneste dag. På denne måten får jeg lagd meg en rutine som går ut på å trene, rense hud, påføre serum og tilslutt nattkrem før jeg legger meg.

Jeg vil gjerne oppfordre alle dere lesere også til å være med på utfordringen ved å melde din interesse og hva din utfordring skal være i kommentarfeltet, så vil 10 lesere bli trukket ut som får sendt disse herlige produktene snarest.

Del gjerne dine bidrag og les om andres på #POWEROFCHANGE rundt denne kampanjen til Boots og N07.