Et lite pustehull i Beijing!

IMG_7503  IMG_7511   IMG_7519

Annonse

Sissel tok meg med til denne nydelige lille innsjøen, omringet av enorme hengepiler midt i hektiske Beijing sentrum. Den obligatoriske disen skaper en nesten trolsk atmosfære der romantiske par padler forbi i tråkkebåter og tar bilde av hverandre og alt og ingenting. I denne innsjøen, der bunnen er dekket av søppel og forurensning fra millioner av mennesker, har noen ivrige lokale svømmetrening mens andre prøver fiskelykken. Mon tro om det finnes fisk her i det hele tatt.. Og om det gjør det hadde jeg aldri tatt en bit av den etter å ha sett hva som ellers befinner seg nedi der.. Uansett, stedet er virkelig noe av det flotteste jeg har sett, og Beijing er virkelig et mye grønnere og frodigere sted enn jeg noen gang hadde kunnet forestille meg. Tusen takk, Sissel, for at du har gitt meg et så fint inntrykk av Beijing! <3