Beijing, China

IMG_7335IMG_7336  IMG_7357  IMG_7340 IMG_7344IMG_7333IMG_7314 IMG_7312 IMG_7306 bildeEtter 18 timer på reise og kun to timer med søvn, var det to trette piker som satte sine ben på Kinesisk grunn og bestemte seg for å døgne og ta Beijing med storm. En rask dusj og noen latterkramper senere fant vi oss selv i “798-erea” som er en industriell del av Beijing der de gamle bygningene er transformert til små kafeer, kunstmuseer og inspirerende små butikker. De trange smugene fungerer som utstillingsarena for utallige kunstverk og snodige prosjekter og installasjoner. Det er utrolig hvor mye man kan oppleve på en dag, spesielt når man reiser med Sissel som har bodd 4 år i byen tideligere, og selv i den tåkete og vimsete tilstanden vi er i, har vi rukket både massage, inspirasjon, shopping, jobbing og middag i nok et koselig strøk av byen. Nå er vi stuptrøtte og på vei i seng. Sov godt, Norge! I morgen venter nok en spennende dag!!!

Annonse