Untold by Elizabeth Arden

Konkurranse/Annonse

Annonse

IMG_0026

IMG_0039IMG_0038

Jeg har fått æren av å ha en konkurranse på bloggen min hvor jeg skal trekke en heldig vinner av denne serien med to parfymer og en dush krem fra den nye serien “Untold” fra Elizabeth Arden.

Når man mottar pressemelding eller får presentert parfyme, følger det alltid med masse beskrivende ord og setninger som forklarer duften. Denne gangen fant jeg ut at jeg ville lukte på parymen og danne meg et bilde av den FØR jeg leste beskrivelsen, og jeg må si at jeg er imponert over hvor mye assosiasjoner man kan få ved en duft og dens flakong og innpakning uten at noen har presentert det på forhånd.

Det første jeg tenkte var at dette var en duft jeg vil bruke når jeg skal være skikkelig fin. Den både lukter og ser eksklusiv ut, og den har en aroma (kan man si det) som er fyldig og mystisk. Den er søt og frisk på samme tid og den byr på romantikk og magi.. I tillegg har den en flakong som kan brukes som vase den dagen flasken blir tom, og en innpakning som man ikke klarer å kaste fordi den er så fin.

I skrivende stund er jeg allerede nedsprayet med “Untold” og føler meg sexy selv i joggebukse, så jeg tør nesten ikke å tenke på effekten den får når jeg ikler meg min nye Carven kjole og et par skyhøye pumps!

Konkurranse:

Kommenter på innlegget og bli med i trekningen av disse to duftene og dush såpen fra samme serie. 

Innlegget er skrevet i samarbeid med Elizabeth Arden og produktene er sponset.