Holzweiler Items!

holzweiler Holzweiler2IMG_3054Mange av dere har sikkert fått med dere hva jeg jobber med utifra instagram og små krytptiske hint her på bloggen, men jeg kom plutselig på at jeg egentlig aldri har fortalt dere konkret hva jeg egentlig driver med.. Andreas, Susanne (Andreas søster) og jeg har lenge lekt med tanken om å starte vårt eget merke, og for et år siden bestemte vi oss for å kaste oss ut i det og realisere drømmen. Resultatet ble Holzweiler Items. I juli slapp vi vår første kolleksjon med “items” basert på ideer og ønsker om å lage en kolleksjon som er tidløs, med  fine, holdbare kvaliteter som silke, skinn og alpakka og med små detaljer som gjør plaggene mer interessante. Selvom Holzweiler Items (kles kolleksjonen) er ny av året, har Holzweiler allerede hatt flere kolleksjoner med skjerf der vi har samarbeidet med ulike kunstnere og fotografer som har satt sitt preg på kolleksjonene. Dette ønsket vi å dra videre inn i kleskollesjonene, så hver sesong arbeider vi med en ny kunstner som gjør spennende print til kolleksjonen. Denne uken stilles Holzweiler Items SS15 kolleksjonen ut på Capsule messen i Paris. Jeg sitter hjemme og jobber med AW15 kolleksjonen, men merker at jeg er helt syk etter å være i Paris jeg også. Det må være en av mine favoritt byer i hele verden, og jeg er både stolt og glad for at kolleksjonen vår er med på messe der nede! Holzweiler Items SS15 kolleksjonen kommer i butikk i januar, mens AW14 kolleskjonen allerede er i butikker over hele landet! Jippi!!!!

Annonse