On the run…

AnnonseIMG_6700IMG_6731IMG_6710Jeg er mye på reiser, jeg er stort sett alltid sulten og jeg har som regel alltid litt dårlig tid. Mattilbudene på flyplasser er heller ikke de beste, og ikke har jeg tid til å sette meg ned heller, så etter mange reisers erfaring har jeg lært å alltid ha med meg nøtter og en Yoghurt eller to i vesken når jeg er på tur. 14 fra TINE er som dere vet en yndet favoritt, perfekt som mellommåltid “on the run”, når man bare trenger litt rask energi og noe godt å putte i munnen. Min favoritt er den greske yoghurten, men de har veldig mange andre gode smaker også!

Annonse

Les mer om 14 fra TINE 14 her!

Da vender jeg nesa mot Paris og Prémiere Vision for litt inspirasjon til Holzweiler AW 15 kolleksjon. Jeg skal ta masse bilder, så håper jeg kan inspirere dere litt også!