My Burberry

Annonse i samarbeid med Burberry
cara2014_MYBURBERRY_BTS_SHOT_01_thumb carabehind caramaxresdefault  caracarak caraMy-burberry-2-Vogue-1sept14-pr_b_426x284 cara caracara IMG_0050

Annonse

“My Burberry is a contemporary grand floral that captures the fragrance of a London garden after rain.”

Etter å ha testet den nye Burberry parfymen i noen dager, kan jeg helt klart si at dette også er My Burberry, og med beskrivelsen over, vil jeg ingenting annet enn å oppleve en London hage etter regn, for denne duften er både frisk og magisk og veldig lett å bli glad i.

De eksklusive kampanjebildene av  fantastiske Cara Delevingne og Kate Moss tatt av ingen ringere enn Mario Testino er bare prikken over i-en for denne suksessen, og jeg tror dette kan bli den nye favoritt parfymen for veldig mange.

Konkurranse:

I et tidligere innlegg har jeg skrevet hva parfymen er inspirert av. Hvis du vet svaret kan du kommentere i kommentarfeltet under og bli med i trekningen av en “My Burberry” parfyme til en verdi av 595,-. Jeg trekker to heldige vinnere neste søndag. 

Lykketil!