Konkurranse!

Annonse i samarbeid med Elizabeth Arden

Annonse

IMG_0075IMG_0072

Det er ikke til å dytte under en stol at rynkene er blitt litt mer synlige med åra, og at ringene under øynene er blitt litt mer blå etter søvnløse småbarnsnetter og mye jobbing. I likhet med mange andre, lever også jeg et hektisk liv der det er lett å glemme å ta vare på seg selv. Sannheten er at det egentlig ikke skal så mye til, og mye er gjort med gode hudpleie produkter.

Nå har Elizabeth Arden kommet med en ny hudpleie serie, Ceramide Flawless Future som “skal hjelpe kvinner med  å bremse ned og beseire de første aldringstegnene, ofte forårsaket av stress og tørr hud, svarte sirkler rundt øynene, synlige porer og trøtte øyne”.

Jeg har fått muligheten til å dele ut fantastiske produktkit til 3 heldige lesere av bloggen, og i den anledning har jeg fått teste produktene på forhånd. Nå har jeg brukt produktene i over en uke, og det føles veldig bra.

Produktene er delikate, friske og lukter godt. Jeg har brukt produkter fra Elisabeth Arden i mange år og har alltid vært veldig fornøyd, så det var ikke så overraskende at jeg er fornøyd med denne serien også.

Konkurranse:

Ved å kommentere i kommentarfeltet under kan du vinne produkter fra Ceramide Flawless Future , og jeg skal trekke tre heldige vinnere som vil få produktene tilsendt i posten. 

Jeg vil også benytte anledningen til å tipse om en større konkuranse som ligger ute hos KK. Her kan man vinne en tur for to til København der du og din venninne blir invitert inn til en ”Ultimate Arden Facial” behandling og mye annet til en verdi av 10.000 kr. 

Lykke til!