PERFECT MATCH!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_6566IMG_6584IMG_6599

Annonse

Som designer jobber jeg med pantonefarger omtrent hver dag, og det finnes hundrevis av nyanser og farger å velge mellom. Pantone har lenge hatt et fantastisk verktøy, som er en scanner som gjør at man lett kan finne ut hvilken kode som ligger nærmest en farge man liker, bare ved å scanne denne fargen med en liten scanner.

Det er ikke så overaskende at det er nettopp Kicks som har funnet ut at dette systemet kan dras inn i kosmetikken, og det var utrolig fascinerende å få scannet min egen hudtone på Kicks presse event på torsdag.

ID scanneren fungerer på akkurat samme måte som pantone scanneren, og det er den samme teknologien som gjør at man etter tre scans av huden, får oppgitt den makeup tonen som passer best til ens egen hudtone. Da har maskinen valgt mellom 90 mulige hudtoner. Deretter er det opp til de flinke, søte damene i parfymeriene å bidra med kompetanse for å finne den riktige makeup, blant 1600 forskjellige som kan egne seg for din hudtype.

Jeg fikk anbefalt to forskjellige, og endte med å bestille meg Armani sin foundation som jeg skal teste de neste ukene. Dette er også den samme foundationen som Linda Wickman brukte på meg i mitt eget bryllup, så jeg er ikke i tvil om at maskinen har truffet min riktige match!

KICKS COLOUR ID blir lansert i dag og jeg oppfordrer alle til å gå innom en av Kicks sine butikker, for eksempel i første etasje på glassmagasinet, og finne deres perfekte match og favoritt foundation.  
[Alt-Text]