Høstfavoritter

Reklame

Annonse

Screenshot 2014-08-17 23.45.30

Jeg er både stolt og glad for at Line Bruu har tatt inn deler av Holzweiler kolleksjonen i nettbutikken sin, og det er med massevis av stolthet at jeg velger ut en av våre kjoler som denne ukens høstfavoritter.

Jeg har rett og slett satt sammen et lite antrekk, og i dag kunne jeg tenkt meg å bruke kjolen fra Holzweiler sammen med denne kåpen fra Ganni som er en perfekt overgangsjakke mellom høst og vinter. Foreløpig er det ikke så kaldt, så jeg trenger ikke engang ullgenser under jakken!

Da det jo er søndag, og da føles det best å velge et par gode sko uten hel til dette antrekket. Disse fra “The last conspiracy” hadde vært helt perfekte. Vesken fra “Cala & Jade” piffer opp et hvert antrekk og når jeg kommer hjem i kveld drømmer jeg om å kunne tenne dette lyset fra Voluspa. 

Ha en super fin dag!

Innlegget inneholder adlinks og er skrevet i samarbeid med neomania.no.