Hjemme spa.

Annonse/testing av produkt.IMG_6470IMG_6485IMG_6474

Annonse

Jeg er en travel type med tusen baller i luften samtidig og ingen tid til å komme meg til beauty salonger, frisører eller andre profesjonelle som kunne ha hjulpet meg med å holde styr på mitt ytre. Derfor syntes jeg det var veldig spennende da jeg hørte om denne Diamant peeling maskinen fra Elkjøp, som man kan bruke hjemme.

Maskinen kommer med tre ulike peeling tupper, som skal bidra til vakker yngre hud, redusere kviser og pigmentflekker og gi en glattere og mer elastisk hud.Det anbefales å starte med den fineste sliperen, og ta de grovere sliperne etterhvert. Tuppen suges fast i huden mens man beveger den i linjer rundt i ansiktet som anvist på pakken, og både Andreas og jeg har ledd godt mens vi har testet dette, men jeg tror virkelig det er bra for huden, og det likner veldig på et instrument jeg har prøvd hos hudpleier tideligere.

Nå har jeg testet dette en uke, og det føles veldig bra, selvom jeg ikke ser de aller største forandringene enda, men jeg er sikker på at dette instrumentet kan bidra til bedre blodsirkulasjon og friskere hud på sikt., også er det et godt tilskudd til hjemme spaen min!

Les mer om Silk`n ReVit her!

Inlegget inneholder adlinks og er skrevet i samarbeid med Elkjøp.
[Alt-Text]