Tamron

Annonse/Testing av produkt

Annonse

IMG_6232

Den siste måneden har jeg vært så heldig å få teste Tamrons super zoom linse; SP 24-70 mm F/2.8 Di VC USD, og det har vært både inspirerende og morsomt å ta bilder. For ikke å snakke om alle de fantastiske minnene jeg sitter igjen med i billedform. Alle bildene som er blitt lagt ut i hele sommer er blitt tatt med denne linsen!

IMG_5290

Det er utrolig mye morsommere å ta bilder når man har en skikkelig linse. Det som er så unikt med linsen fra Tamron er at den har en fantastisk zoom som gjør at man kan komme tett på situasjoner og øyeblikk uten at man blir merket. På den måten får man finere situasjonsbilder og man kan fange øyeblikket uten at de som er i bildet oppdager det og gjør seg til. Det blir også en perfekt blurry bakgrunn og et veldig fint lys.

IMG_6172

Jeg har tatt ekstremt mye bilder i sommer, så det blir en skikkelig jobb å få valgt ut de fineste, men jeg gleder meg veldig til å få dem printet ut så jeg kan få laget album. Det er så mye koseligere å se på bilder i en bok enn på maskinen.IMG_5934