Sørenga bro.

IMG_2759 IMG_2758  IMG_2761

Annonse

Jeg hadde ikke fått med meg at studenter fra Arkitektur-og designhøgskolen i Oslo hadde laget denne fantastiske “høydeparken” på den avkappede sørenga broen, men dette var det første som møtte meg da jeg kom hjem fra ferie forrige søndag, og selvom det var sent på kvelden og jeg var den eneste bilisten i rundkjøringen på vei inn i ekebergtunellen, tok jeg en ekstra tørn og svingte av for å ta en titt enda jeg ikke er så veldig glad i å være alene på slike avsidesliggende steder.. Jeg kjenner ingen av dere som har laget denne, men jeg kan jo bare håpe at noen av dere en eller annen gang titter innom bloggen min, for jeg vil bare si at dette var et utrolig fint prosjekt, og jeg gleder meg til å ta med kjæresten min ned hit en kveld for å se på solnedgangen. Utrolig kult og et skikkelig høydepunkt på alle måter! <3