Tusen, tusen takk!

IMG_3180Da jeg var på konsert forrige dagen, kom denne nydelige dama bort til meg med et fantastisk fint smil og fine ord om bloggen min. Jeg ble så overasket og satt ut, men det betydde utrolig mye for meg, og jeg vil bare si til deg, og alle dere andre som følger bloggen min, at jeg setter enormt stor pris på at dere titter innom siden min i ny og ne. Uten dere hadde dette ikke vært det samme, og dere motiverer meg til å dele både inspirasjon, bilder og tanker på denne bloggen. Tusen takk! Love you all!

 

5 Komentarer
 • Merete

  June 22, 2014 at 10:44 am Reply

  Verdens fineste Katrine <3

 • E

  June 22, 2014 at 11:50 am Reply

  Dette var hyggelig, Maria! Jeg synes det er veldig fint å se at du har bevart din jordnærhet, til tross for berømmelsen. Det var pga din jordnærhet jeg begynte å følge deg, for du virker bare god tvers gjennom. Ta godt vare på det!! Klem

  • maria

   June 25, 2014 at 8:36 pm Reply

   Tusen tusen takk! <3

 • Lise

  June 23, 2014 at 8:18 am Reply

  vil også takke for en kjempefin blogg, hit kommer jeg for nydelig inspirasjon, både du og bloggen din er herlig naturlig, en liten boble uten for mye fokus på kropp, utseende osv, så tusen takk!

 • Kaja

  June 27, 2014 at 7:18 pm Reply

  Katrine, for en kjole! Hva er nr. Ditt?

Legg igjen en kommentar