Gode greier!

Annonse/reklame.

Annonse

bilde(1)

Jeg overdriver ikke når jeg sier at min eldste datter nesten spør om vi kan lage smootie hver eneste morgen. Vi drikker mye sunne drikker her i huset, og det er en fin måte å starte morgenen på. Desverre er det ikke alltid tiden strekker til, så jeg er veldig glad for at “Sunniva” har kommet med et godt alternativ til det hjemmelagde, nemlig “Gode greier”.

Dette er en serie med frukt, bær  og grønsaksmoothie som  er helt naturlig og helt uten kunstige tilsetningstoffer. I tillegg er de rike på C-vitaminer og kostfiber noe som gjør drikken godt egnet som et lite mellommåltid eller bare for å få litt energi.

“Sunniva Gode Greier ” kommer i tre smaker:

nr 1. Inneholder eplejuice, bringebær, bananpuré, ferskenpuré, blåbærpuré og acerola puré

nr 2. Inneholder Appelsinjuice, mangopuré, bananpuré, eplepuré, eplejuice, gojijuice, pasjonsfruktjuice, acerolapuré og fruktkjøtt fra appelsin.

3. Inneholder appelsinjuice, gulrotpuré, gresskarpuré, eplepuré, druejuice, bananpuré, pærepuré, ananasjuice, eplejuice, ferskenpuré, mangopuré, pasjonsfruktjuice , fruktkjøtt fra appelsin og sitronjuice.

bilde-6

Det er godt å kunne tilby et sundt alternativ når døtrene mine spør om is. Is hører sommeren til, og det finnes ikke så mye bedre når det er varmt. “Sunniva Gode Greier” er super godt egnet til å lage hjemmelaget is. Det er bare å helle smootien over i isformer eller plastglass og dytte en pinne eller eventuelt en gulrot oppi som de kan holde i. Perfekt til både store og små!