Sommerfarger!

IMG_7405   IMG_7287  IMG_7125IMG_7141IMG_7398

Annonse

Tidligere i våres lanserte vi vårfarger i Skappelgarnet, og det er utrolig gøy med all den positive tilbakemeldingen og alle de fine bildene dere sender oss av deres mange fantastiske strikkeprosjekter, tusen takk!

Da vi en vinterkveld skulle bestemme oss for vårfarger, drømte vi oss bort til lysere tider.  Når sola snur og man gradvis ser himmelen beholde fargen lenger og lenger inn i natten ,har den det mest utrolige fargespill.  Lys blå blir limegrønn i horisonten når sola forsvinner og skyene på himmelen blir pudderrosa i kantene der solens siste stråler treffer. Og mot denne magiske himmelen nikker sandfargede strå fra i fjor med hodet.  Dette ble derfor fargepaletten for vår/sommer 2014, slik at vi alle kan ikle oss Norges vakre sommerhimmel.

Fargene vi lanserte er sesongfarger, og finnes kun i et begrenset opplag, men jeg kom på at jeg ikke har fortalt på bloggen min at de er kommet i nettbutikken vår, så jeg tenkte å forte meg å fortelle det før det blir utsolgt igjen. Garnet er også tilgjengelig i garnbutikker som selger Skappelgarn fra Sandnes Garn, og som Kit på skappelgenseren.no.

Mini Alpakka fra Sandnes Garn i vårfargene er  laget spesielt for denne sesongen, og kommer med Skappelgarn banderoler, for å benyttes i våre oppskrifter med dobbelt garn av Suri Alpakka og Mini Alpakka fra Sandnes Garn.

Nå gleder jeg meg til sommerferie så jeg kan få tatt opp strikkeprosjektet mitt igjen jeg også.. den lyserosa som jeg startet på mangler bare armer, men sist gang jeg holdt strikketøyet i hendene var før jeg dro til Thailand, så nå blir det godt å sette seg ned og koble av med den deiligste hobbyen jeg har! <3 Strikking!