John Mayer

IMG_3187 IMG_3210 IMG_3192  IMG_3204  IMG_3193 IMG_3211Jeg har vært fan av John Mayer i mange mange år, og jeg har så mange gode minner knyttet til mange av låtene hans. Da jeg gikk gravid med Sophia, lærte Andreas seg å spille gitar for å kunne synge “Doughter” for babyen i magen, og med god hjelp fra vår beste kompis Ole, er det blitt mye fint gitarspill  de siste årene, spesielt foran peisen på hytta der allsang fort utvikler seg med flere stemmer og jeg (og Kristine) bestandig får den enkleste og kjipeste understemmen som ingen egentlig bryr seg om… Men koselig er det! Og da det ble annonsert at John Mayer skulle komme til Oslo på Norwegian Wood, stod vi først i køen for å skaffe biletter! Alt klaffet. Solen skinte fra skyfri himmel, vi var masse venner som hoppet og danset og sang, og John var AMAZING! Jeg vil tørre å påstå at han nesten var bedre live.. Tusen takk for en uforglemmelig kveld, gjengen! <3 WE LOVE YOU JOHN!!!

Annonse