14

Annonse

Annonse

IMG_1708IMG_1745IMG_1710  IMG_1776

Situasjonene varierer fra dag til dag, men typiske scenarioer er for eksempel på vei fra et møte til et annet, på vei til trening / fra trening, på vei til hytta i helgene, midt imellom telefonkonferanse med Kina og India, på vei hjem fra jobb, på vei hjem fra barnehage, på vei til frisøren, osv…

Det skjer ekstremt mye i tiden mellom kl. 14.00 og 16.00, og jeg blir alltid fryktelig sulten. Dette er et tidspunkt der man ikke må bli for mett fordi det snart er middag, men man må ha litt i magen fordi det fortsatt er en stund til maten står på bordet og hele familien er samlet. Det er sikkert derfor de raske måltidene ”14” fra TINE passer meg så godt. Perfekte små porsjoner der man kan velge mellom Gresk yoghurt, cottage cheese eller havregrøt, med mange ulike toppinger.

Min favoritt er Cottagecheese med nøtter og blåbær, mens døtrene mine er spesielt glad i yoghurtene med syltetøy og musli!

Disse bildene tok jeg på vei til hytta i helgen. Lieben var super sulten, men alle de andre satt og ventet i bilen, så da passet det oss perfekt å “kaste i oss” en liten rett hver!

Les mer om 14 fra TINE  her!