Kan jeg få være månen?

 

Annonse

Screenshot 2014-05-26 23.28.00IMG_1453 IMG_1469 IMG_1480IMG_1450IMG_1510

Screenshot 2014-05-26 23.27.24

Jeg har veldig mange store og langsiktige planer for meg selv, men det er ikke så ofte jeg møter andre som legger planer for meg i tillegg. Nå skal det også sies at det ikke finnes så mange som AG (merk AG_star) hos Gevir, og hennes fantastiske kollega Evelyn (merk Evelyn_sun), men det er utrolig koselig å få høre at noen legger planer for håret ditt.

Håret mitt har ikke vært klippet på et år, og da jeg falt inn døren hos Gevir, så det ut som at jeg hadde en gul høysåte på hodet. Planen til AG går ut på at håret mitt skal gå over til min naturlige farge med lysere innspill av striper i det litt mørkere. På den måten blir det fint spill i håret. Grunnen til at dette er en plan som tar tid, er at håret mitt er blitt litt for gyldent etter feilbehandling og minicolor. Det blir deilig å få litt ordnings på fargen igjen!

Fra å ha hatt skuldrene oppunder ørene gikk jeg ut fra salongen med senkede skuldre og en god dose bedre selvfølelse.

Tusen takk for en fantastisk koselig kveld, Sola og stjerna! Jeg håper jeg kan få være månen når jeg kommer tilbake! Dere er best! <3