Sunt og Godt!

Annonse:

Annonse

IMG_1412IMG_1780

Etter en periode med altfor mye kaker og is, og veldig mye matlaging, ble det rett og slett havregrøt fra Fjordland til lunch i dag. Jeg vil gjerne presisere at dette er et produkt jeg er blitt bedt om å teste, men jeg hadde aldri skrevet om det om jeg ikke likte det og følte for å anbefale det videre. I utgangspunktet er havregrøt en rett det er ekstremt lett å lage selv, så jeg var litt skeptisk, men når det er sagt, må jeg innrømme at Fjordland grøten er bedre (!) enn den jeg lager selv til jentene mine hver eneste morgen. Jeg tenkte at det sikkert var masse tilsetningsstoffer, og ble ordentlig overrasket over å se at ingrediensene kun er melk og havre. Det som jeg tror gjør at denne smaker bedre enn min, er at den er laget på ordentlig langkokt havre, noe som gjør at den blir litt tyggbar, enda sunnere og med bedre smak. Dette er absolutt et produkt det er verdt å teste ut, og noe jeg selv kommer til å spise igjen. Sunt, godt og ekstremt enkelt  å tilberede. Les mer om grøten her! Bon appétit!