Back from Thailand!

IMG_0200

Annonse

IMG_0230IMG_0206  IMG_0234

Da vi reiste på ferie for nesten 3 uker siden, var det såvidt begynt å komme knopper på trærne, og Oslo var fortsatt kald og bar med nakne trær og mye asfalt. Vi var slitne, grå i huden og trengte virkelig å lade batteriene, være familie og kjærester. Det passet utrolig bra å reise på ferie. Thailand er fantastisk, og absolutt et av mine favoritt steder, og vi hadde noen fantastiske uker på tur. Perfekt timing, for det beste var nesten å komme hjem til strålende sol og 20 grader i Oslo sentrum. På knappe tre uker var Oslo forvandlet fra et bart asfalt landskap med påkledde, slitne mennesker, til et fantastisk grønt vår paradis med naboer i bikini, grillsesong og smilende overskuddsmennesker!

Det beste med å reise er å komme hjem igjen og innse at det aller beste er det man har hjemme! <3