Diplom Is Strikkekonkurranse

Jeg har det så fint her  i Thailand, men tenkte å titte innom bloggen for å minne dere på Diplom Is sin strikke konkurranse som avsluttes neste søndag! De utfordrer deg til å strikke sin egendesignede Dream – isbeholder, og det er så kjekt å se alle de kreative bidragene som har kommet inn så langt.

Annonse

For å delta i konkurransen må du laste opp et bilde av din egen strikkede isbeholder enten på veggen til Diplom Is på Facebook eller med #dreamis på Instagram. Jeg har skrevet et innlegg om dette tidligere, så les mer og finn målene for Dream isboksen her! 5.mai kårer altså en jury de beste strikkeprosjektene (5 hovedvinnere) som vinner en Skappel genser kit. Jeg skal selv sitte i juryen og gleder meg til å se alle bidragene! Her er en skisse på hvordan jeg ville ha løst oppgaven:)

Lykke til!

IMG_8506IMG_8498

 

// Annonse