Orange + Black

IMG_8326 IMG_8330

Annonse

Det er ikke så lenge siden jeg lot meg friste til å bestille disse sorte brillene med orange innside fra Cheap Mondays nye kolleksjon hos Specsavers. Kolleksjonen består av forholdsvis klassiske briller med interessante tvister. Et spesielt grep ved denne rimelige motekolleksjonen er bruken av acetatplastikk med en rå overflatebehandling som gir en denimlignende tekstur.

Jeg blir bestandig ekstremt tørr i øynene når jeg flyr, og derfor har jeg alltid et par avlastingsbriller i håndbagasjen eller på meg når jeg skal ut og reise. Mine nye briller rakk akkurat å komme i tide til å bli pakket med i håndbagasjen før turen gikk til Thailand. Jeg elsker den orange kontrastfargen på insiden av brillen, og det var jo skikkelig helmatch til boken jeg tenkte å lese de neste ukene!

Se hele Cheap monday kolleksjonen for Specsavers her!

Innlegget inneholder adlinks.