CASUAL MONDAY!

IMG_8380 IMG_8434-1 IMG_8451 IMG_8485

Annonse

Jeg har aldri vært noe god til å style håret, og selvom jeg har skapet fullt av ulike hårprodukter, synes jeg det er et prosjekt i seg selv å finne ut hvordan de ulike produktene skal brukes. Jeg ble derfor utrolig glad da jeg fikk teste “Casual” kolleksjonen til Toni & Guy, som med noen enkle grep gjør at jeg føler meg dobbelt så fresh på null komma svisj!

I forbindelse med Toni & Guy sitt 50 års jubileum har de nemlig lansert en serie som heter “Toni & Guy Hair Meets Wardrobe”, og under denne serien finnes ulike kategorier. Jeg er som regel ganske casual antrukket, og bruker generelt lite tid på både hår og makeup om morningen, så jeg kan godt si at “CASUAL” kategorien kler meg og min litt avslappede stil best!

Jeg har fått teste kategorien den siste uken, og jeg liker den naturlige sommerlooken man får av Casual See Salt Texturizer, og at man kan føle seg fin uten at man er for stylet. Shampoen og Conditioner For Fine Hair er blitt et must, og til og med tørrshampooen har allerede fått en fast plass i skapet!

IMG_8371

Finn ut mer om produktene her eller se stylingvideo her!

Innlegget inneholder adlink.