50% på fotobok fra Allfoto!

IMG_8336

Annonse

Da jeg var yngre, var jeg super god til å fremkalle bildene mine og lage fine album som jeg har hatt masse glede av i ettertid. De siste årene har imidlertid bildene blitt liggende på maskinen, og fordi jeg har tusenvis av bilder og ikke har visst hvor jeg skal starte, har jeg liksom ikke tatt meg tid til å lage album. Nå har jeg innsett at man ikke trenger å gjøre alt så himla avansert for seg selv.

IMG_8349

Forrige helg lastet jeg ned en programvare fra Allfoto som gjør at man enkelt kan dra bildene inn i et oppsett, velge format, farge på perm, tykkelse på sider osv, og dra bilder fra maskinen direkte inn i den digitale boken før man bestiller via nettet og får fotoboken i postkassen noen dager senere.

IMG_8350

Som et “test prosjekt”, valgte jeg å lage en  “Fotobok Liggende L i format 28 x 21 cm” med 26 sider med minner fra 2013. Jeg plukket ut forskjellige hendelser som venninne tur til London, kjærestetur til Berlin, hytteturer, bryllup osv.. Jeg valgte hardt sort stoff cover, doble sider og glossy papir.

Valgene er mange, man kan skreddersy boken til å bli etter egne ønsker og helt personlig, og man kan flytte bildene rundt som man vil selv om boken foreslår et oppsett for å gjøre det enda enklere. Om man vil kan man også tilføre tekst, men jeg valgte å sette av noen hvite felter i boken som jeg kunne skrive på for hånd etterpå. På den måten føler jeg at jeg har klart å lage en personlig og fin fotobok selv om det ble gjort digitalt.

IMG_8358

Det tok meg noen timer, og jeg koste meg skikkelig med det. Nå skal jeg i gang med album til barna, album fra diverse turer, og album fra sommeren i fjor. Mine tusenvis av bilder skal endelig komme i system og være til glede for barna, venner og andre som synes det er gøy å titte i album.

IMG_8355

Nå kan dere gjøre som meg, og prøve dette supre programmet, for jeg har fått lov til å gi bort en rabattkode til alle mine lesere som gir dere 50% på alle fotobøker frem til 31.mai! Koden dere kan benytte er MARIASKAPPEL . 

Link til Allfoto finner dere på  www.allfoto.no/mariaskappel

Innlegget er skrevet i samarbeid med Allfoto, og fotoboken er sponset.
[Alt-Text]