VIP shopping på Storo!

Maria_skjerf-2 Celine Stockholm

Annonse

Jeg er ikke noe særlig til shopper når det er kaldt og rått, men det skjer noe med meg når solen titter frem og fuglene kvitrer fra trærne. Først ser jeg igjennom klesskapet for å finne ut hva som har “overlevd” siden forrige sesong. Ofte er det veldig positivt overraskende fordi jeg gjerne har glemt at jeg hadde noen ting som jeg blir veldig glad for å finne igjen. Deretter unner jeg meg en skikkelig shoppingrunde, enten med Andreas, noen gode venninner, eller  helt alene!

Torsdag 27.mars holder Storo Fordelsklubb en VIP kveld på Storo Storsenter, og Celine Aagaard og jeg er invitert til å snakke om sesongens trender og vise frem noen av våre favoritter. Alle som er meldt på eventet vil få gode rabatter, fine goodiebags, fingermat og noe deilig i glasset. Under eventet vil vi også kåre to vinnere som får personlig styling tips av Celine eller meg.

Det er dessverre for sent til å melde seg på eventet, da det faktisk var så populært at det ble fullbooket i løpet av noen timer! Det er veldig koselig at så mange ville komme og jeg gleder meg sånn:)  Hvis du ikke har meldt deg på selve eventet kan jeg tipse deg om at alle som er medlem av Storo sin Fordelsklubb får gode rabatter på hele Storo Storsenter torsdag 27.mars. Så håper du tar turen opp! Hvis du ikke er medlem av Storo sin fordelsklubb, kan du bli det ved å sende STORO til 2242.

Konkurranse:  Jeg lodder nå ut 5 eksklusive plasser til eventet, skriv en kommentar i kommentarfeltet med fullt navn – så er du kanskje en av de heldige som får de siste plassene:) Jeg kårer vinnere neste uke!

Gleder meg masse, vi sees! Les mer om ventet her!

Bildene over er tatt av Joachim Braset.