Himmelhytta

Skjermbilde 2014-03-17 kl. 23.48.18 Skjermbilde 2014-03-18 kl. 00.07.13 Skjermbilde 2014-03-18 kl. 00.08.34Skjermbilde 2014-03-18 kl. 00.01.17

Annonse

Vi har aldri snakket så mye om jobb hjemme. I grunnen har jeg skjeldent visst hva foreldrene mine har drevet med på jobb, foruten at pappa har tegnet og beregnet hus og mamma har reist jorden rundt og intervjuet kjendiser. Da mamma skulle på hyttetur for en liten stund siden, slo det meg ikke at dette var jobb, og jeg hadde ingen anelse om at hun skulle tilbringe dagevis med kjente og halvkjente normenn i en hytte metervis oppe i et tre, langt inne i skogen. Jeg har snakket med henne i ettertid også, men hun har ikke nevnt dette da heller.. Jobb er jobb…

Etter å ha blitt tipset av min beste venninne, om hva mamma har bedrevet tiden med de siste ukene, (vi snakker sammen altså, jeg og mamma, men ikke om jobb;) og etter å ha sett programmene som er lagt ut så langt har jeg bare et eneste bursdagsønske, og jeg håper mamma leser dette, for det eneste jeg ønsker meg er én natt med BARE mamma i Himmelhytta! Jeg kan ikke tenke meg noe bedre i hele verden enn å få være alene med mamma, våkne opp til nykokt kaffe, smørbrød og klirrende strikketøy, gå turer, sparke spark, prate og tulle, langt utenfor hverdagens kjas og mas, langt borte fra telefondekning og mail..

Jeg er SÅ stolt av deg mamma, jeg både lo, gråt og koste meg skikkelig. Dette er akkurat sånn du er, og akkurat sånn jeg kjenner deg, og jeg elsker deg over alt! Mitt aller, aller største idol og forbilde! <3

Se mer fra “Himmelhytta” her!