Hjemmespa!

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Efi, og innlegget inneholder adlink. IMG_7322IMG_7318

Annonse

Jeg skal innrømme at jeg ikke er den flinkeste til å barbere leggene i vinterhalvåret, men jeg må si at jeg føler meg veldig mye freshere med nybarberte glatte ben. For noen dager siden fikk jeg den nye Hydro Silk barberhøvelen i posten, og mellom alle de hverdagslige gjøremålene, rigget jeg meg opp et lite spa på badegulvet.

Leggene mine har hatt en tendens til å bli veldig tørre og såre etter barbering, men denne nye høvelen inneholder et fuktighetsgivende serum med blant annet shea butter som skal gjøre at dette ikke skjer. Jeg er glad noen kom på å lage skikkelig utstyr til oss damene også, da slipper jeg å låne høvelen til Andreas!

Hadde det ikke vært så fryktelig kaldt, skulle jeg gått med skjørt uten strømper i morgen! Nå kan våren bare komme!

Mer info om høvelen finner du her!