Glossybox!

Dette innlegget er skrevet i samarbied med Glossybox.

Annonse

IMG_7156

Til dere som også abonnerer på Glossybox, og ønsker å bli overrasket over innholdet, bør dere lukke øynene nå!

IMG_7164

Skjermbilde 2014-02-27 kl. 09.34.09

Hver måned får jeg en gledelig overraskelse i posten, og denne måneden var intet unntak! Jeg tror alle kan kjenne seg igjen i følelsen man får når det dukker opp en pakke i posten. Jeg husker spesielt godt da jeg var liten og fikk hentelapp til postkontoret og kunne hente ut en bursdgagsgave fra en fjern slektning. Det var noe spesielt spennende med dette. Noe mystisk og overraskende, og jeg ble alltid like glad. Jeg sitter igjen med litt den samme følelsen når jeg får Glossybox. Selv om man jo betaler for de selv, vet man aldri hva innholdet er, og det er veldig stas å åpne pakken. Denne gangen hadde jeg spesielt flaks med innholdet i boxen, for jeg hadde akkurat klaget til kollegaen min over flisete negler og poser under øynene, også åpnet jeg boxen med både neglfil og neglelakk til å freshe opp fingertuppene, og Eye patches som skal gi en fresh følelse og gi fuktighet til slitne øyne. Concealer pennen ble benyttet med det samme, til å skjule de mørke ringene under øynene mine! BodyShimmer burker jeg ikke så ofte, men det ble en veldig fin liten gave til kollegaen min! Februar er jo tross alt kjærlighets måneden, og det er koselig å kunne glede en venn og kollega med en liten oppmerksomhet!

Les mer om Glossybox her!