Tine 14

IMG_6799

Annonse

IMG_6821

Tine har kommet med en ny serie med geniale små mellommåltider med 7 ulike smaker. Produktene heter Tine 14, og er ment som et måltid mellom lunch og middag. Hittil har jeg testet noen av de greske yoghurtene og cottage cheese produktene med ulike toppinger. De er super gode, og veldig mettende! Fra 17 februar kommer også ulike havregrøter i samme type pakning.

Det er flere som har spurt meg om trening og kosthold i det siste, og dette har også motivert meg til å bli flinkere til å både trene og spise riktig. Når jeg sier riktig, så mener jeg ofte og variert. Med lette måltider som 14, i tillegg til litt nøtter og frukt mellom måltidene, føler jeg at jeg får mer energi, men også at jeg blir mindre fysen på sjokolade og andre søtsaker! Jeg tror det å spise og trene riktig er viktig for å få kroppen til å fungere optimalt både på jobb og privat!

Innlegget er skrevet i samarbied med Tine og inneholder adlinks.