Strikkeglede

IMG_5769IMG_5771

Annonse

Det krever litt å jobbe tett med familie, men det finnes ikke noe bedre.

Skappelgenseren er et eventyr, og jeg er så stolt av at vi har vært med på å få folk til å ta pinnene fatt og strikke. Vi trodde dette var en boost, noe som kom som en bølge, og som ville dabbe av etter en stund. Heldigvis tok vi feil, for det er tydelig at strikking gir mersmak for mange fler enn oss!

Hver dag får vi mail fra søte, strikkeglade damer, -og menn, fra hele norge, men også fra alle verdens hjørner, som stolt forteller om fine strikkeopplevelser og gleden av å ha kreert sine egne plagg.

Det beste med strikking er at det gir så god mestringsfølelse når man får det til! Skappelgenserene våre er av enkleste sort, og alle kan klare å strikke en genser. Tusen takk til alle dere som har- og som motiverer oss hver dag til å fortsette å utvikle dette! <3

For dere som enda ikke har strikket deres første genser, eller for dere som har strikket et par, men trenger nye prosjekter, skjekk ut www.skappelgenseren.no

Bildene over er fra intervjuet med Marthe og meg i forrige månedens Stylemag.