Litt luksus!

IMG_5513IMG_5509  IMG_5529

Annonse

De siste årene har det blitt mindre og mindre Mariatid, og et av nyttårsforsettene mine for 2014 var å ta litt bedre vare på meg selv..(!) Det er lov til å unne seg litt luksus og velvære i en ellers så hektisk hverdag, og jeg tror at man blir mer opplagt og får mer å gi hvis man gjør ting som er bra for seg selv innimellom.

Når jeg skal unne meg litt skikkelig luksus, ringer jeg alltid til Karine på Elite Helse. Hun har vært min faste hudpleier i mange år, og hun er den flinkeste jeg vet om. Her forrige dagen bestilte jeg meg både Obagi ansiktsbehandling og shell lakk, og jeg følte meg utrolig mye freshere og kvikkere etterpå! Spesielt nå i vinterhalvåret blir huden min fort litt tørr og neglene sprekker opp, så da er det godt med litt ekspert hjelp! <3