Karl Lagerfeld for Specsavers!

bilde  bilde1

Annonse

bilde2

Jeg hadde vanskelig for å velge mellom alle de fine brillene da jeg fikk se det siste samarbeidet mellom Specsavers og Karl Lagerfeld for noen uker siden. Kolleksjonen inneholder mange tidløse klassikere, og også signaturbrillene til Karl. Jeg bestemte meg tilslutt for denne modellen, og er veldig fornøyd med min mørke innfatning!

Jeg vet ikke om jeg vil si meg helt enig, men Andreas mente at jeg så ut som en Victoria Secret modell da jeg fikk på meg mine nye Karl Lagerfeld briller i dag. På det tidspunktet hadde jeg på meg ullbukse og en slafsete t-shirt, så jeg tar det som et kjempe kompliment, selvom det sier mer om brillene og Andreas sine øyne, enn om meg!

For meg blir briller den lille prikken over i-en, og jeg føler meg hakket mer spennende og litt mer mystisk med briller..

Se hele kolleskjonen fra Karl Lagerfeld her!

Innlegget er skrevet i samarbeid med Specsavers og inneholder adlinks.