Hjemmetrening!

Skrevet i samarbeid med Abilica.

Annonse

IMG_5632 IMG_5710   IMG_5661 Screenshot 2014-01-25 09.53.29Screenshot 2014-01-25 09.48.54

I en hektisk hverdag er det ikke alltid like lett å få tid til å trene. Det tar fort masse ekstra tid å komme seg til og fra, og vips har man brukt 3 timer man egentlig ikke har..

Sammen med Andreas, bestemte jeg meg for å gå til anskaffelse av en del enkle produkter, og jeg ble anbefalt Abilica -produkter da de har et stort utvalg, gode produkter, og en app til alle produktene som gjør det enkelt og gøy å trene hjemme!

Jeg gikk skikkelig inn for dette, og har skaffet meg manualer i ulike størrelser, medesin ball og hoppetau, stepmaskin og -hold dere fast.. løpemaskin!!!  Sistnevnte har jeg foreløpig bare lånt for å se om dette er noe for meg, og så langt er jeg helt overbevist om at dette er redningen for både bikinisesongen og energinivået. Løpemaskinen har  en ny teknologi som gjør at man kan lage en treningsløype hvor man vil i verden, og følge den med Google Street View mens man trener. Treningsapparatet justerer seg etter terrenget, så man både ser og føler motbakkene! Og nå når det er snø og kaldt, og mulighetene for å løpe ute ikke er så gode, er dette perfekt!

Man drenger ikke så mange produkter som jeg har skaffet meg, for å komme i gang med treningen, og til hvert produkt følger det en gratis app med treningsopplegg for hvert produkt. Så for å komme i gang kan man jo starte med å teste et par.

Jeg og Andreas har begynt å trene en halvtime her og der, og det er både hyggelig og motiverende å trene sammen!
[Alt-Text]