Alvor og humor til ettertanke!

IMG_0380

Annonse

Jeg var i et fantastisk fint foredrag med masse alvor og masse humor forrige uke, med en dame som heter Kathy Buckley. Foredraget handlet på ingen måte om å ta ansiktsbehandlinger og fikse neglene, heller ikke om klær og mote og hvordan man tar seg ut. Tvert i mot. Det handlet om verdier som virkelig betyr noe, at man skal sette mer pris på livet, og alt det fine man er i stand til å gjøre. Det handlet om at man først må være lykkelig selv før man kan gjøre noen annen lykkelig, og at man selv er ansvarlig for sin egen lykke.

Kathy ble født døv, men det ble ikke oppdaget før hun var 8 år. Hun ble voldtatt av faren sin som barn, og hun prøvde å ta livet sitt 5 ganger før hun ble påkjørt i tenårene og erklært død. Det var da hun lå helt lammet i sengen sin og ikke kunne røre en finger eller høre en lyd, at hun fant ut at hun ville leve! Hun lærte seg å prate, synge og gå, hun utdannet seg og ved en tilfeldighet ble hun stand up komiker. I dag reiser hun rundt i hele verden og deler sin historie og får folk til å gråte og le om hverandre.

Jeg og venninnen min ante ikke hva som ventet oss da vi kom dit, men jeg mener helt seriøst at jeg har smilt litt mer og satt litt mer pris på både meg selv og alle og alt rundt meg etter å ha hørt Kathy snakke. Og jeg vil anbefale å søke henne opp på youtube og se foredraget hennes der. Ha en super fin dag!