Vinn reise til 10.000,- NOK

1 2 4 

Annonse

Forrige uke var jeg så heldig å få ta med meg noen av leserne mine på førpremieren til Søvngjengeren. Jeg vil ikke røpe for mye om filmen, men den er SÅ verdt å se. Jeg satt med hjertet i halsen og tårer i øyekroken fra start til slutt, og da filmen var ferdig føltes det veldig godt å kunne gi hovedrolleinnhaver, Gitte, en god klem.. Det er ikke alltid like lett å skille mellom film og virkelighet…

Nå kan jeg glede alle andre med at billettene til festpremieren er lagt ut for salg.

Klokken 20.00, torsdag 30. januar har filmen festpremiere på Colosseum kino, og alle som kjøper billetter gjennom Oslo kino til denne premieren får en unik mulighet til å vinne et reisegavekort til 10.000,- NOK i tillegg til en hyggelig kinoopplevelse sammen med alle skuespillerne fra filmen som Gitte Witt, Brady Corbet og Christopher Abbott blant mange andre celebre gjester.  Her blir det skikkelig premierefest.

Billetter bestiller du her.

Vinneren trekkes på selve premieren fra scenen før visningen, ta vare på den biten kinokontrolløren river av til deg, det er nemlig DITT lodd.

Sondre Lerche vil også spille smakebiter fra filmmusikken som han har laget.

Det legges kun ut 400 billetter, så oddsen for å vinne er forholdsvis stor:)

Lykke til og kos deg med en super film!

Jeg håper jeg får anledning til å se den igjen! <3