Nye skappelgensere!

DSC_6372 kopi

Annonse

DSC_6381 kopi

Mamma strikket flere fine gensere før jul, men det er først og fremst disse to modellene Marthe og jeg har lagt vår elsk på.

Jeg flyttet inn i den grå genseren umiddelbart etter at hun hadde strikket den ferdig, og før Marthe fikk summet seg hadde jeg adoptert den og tatt den med meg hjem. Senere fant jeg ut at Marthe hadde funnet sin egen favoritt blant mammas strikkeprosjekter, nemlig denne fine, grønnmelerte, høyhalsede, super deilige genseren i MYK.. (bildet under) -og tatt med seg den hjem til seg.. Jeg ble litt misunnelig og har nå begynt å strikke min egen!

DSC_6482 kopi DSC_6450 kopi

Vi får stadig komplimenter for genserne våre, og flere av dere har lagt merke til dem og etterspurt oppskrifter og kit.

Nå har jeg endelig fått summet meg, i helgen tok jeg bilder, oppskriftene er ført inn, og våre nyeste modeller er klare til å bli strikket av alle dere strikkeglade der ute!

Til disse genserne har vi brukt Skappelgarnet MYK fra Sandnesgarn, og kit vil bli lagt ut i flere fine farger på hjemmesiden vår, www.skappelgenseren.no . Oppskriftene til genserne finner du her og Garnet kan også kjøpes i de fleste garnforhandlere som fører Sandnesgarn!

Foto: Marie Ullevoldsæter Innlegget inneholder adlinks.