Vinn reisegavekort!!!!!

Skjermbilde 2013-04-22 kl. 07.59.34

Annonse

IMG_9624 IMG_9556

Etter en lang høst og hektisk førjulsstress drømmer jeg om å reise til varmere strøk med familien. I fjor reiste vi til Thailand og drømmen er å gjøre det samme snart igjen.

På ferie er det utrolig viktig å legge vekk telefon og pc, rett og slett koble ut å være tilstede! Sand mellom tærne, gode samtaler og anledningen til å lese en spennende bok. For meg er det den beste måten å koble av!

Grunnen til at jeg nevner dette er fordi jeg har fått lov til, i samarbeid med Bokkilden, å dele ut et reisegavekort på 10.000 kr (!!).

Bokkilden har nemlig fokus på at studenter skal få tilgang på rimeligere pensumlitteratur og har blant annet et prisløfte på pensumbøker. Slik at man hvertfall ikke trenger å bruke mere penger enn man må og heller kan spare til resier!

Jeg ønsker å gi denne premien til en hardt arbeidene student eller noen som trenger litt motivasjon i jobbhverdagen.

For å delta i denne konkurransen, tenkte jeg derfor at jeg ville høre om dere har noen gode boktips for drømmeferien? Gå inn på Bokkilden.no og finn boken, og legg inn lenken til boken du anbefaler sammen med noen linjer om hvorfor akkurat du fortjener dette!!!!