Vinn førpremierebilletter til Søvngjengeren!!

70x100vAWpostpshop.indd

Vi hadde et slags spontant julebord rett før jul, og Gitte hadde kokkelert i flere timer på kjøkkenet hos Jenny, mens vi skravlet om alt mellom himmel og jord… Plutselig stråler Gitte opp som en sol, i det hun forteller oss at hennes siste film, Søvngjengeren, der hun spiller hovedrollen Kaia, er blitt tatt ut til å delta i den prestisjetunge konkurransen US Dramatic Competition på Sundance Film festival. Vi jublet så høyt at naboene må ha trodd at det tørna for oss, men dette er første gang en norsk produsert film er tatt ut til denne konkurransen, og JEG ER SÅ STOLT AV DEG, GITTE!!!!!!!

31. januar har filmen premiere på norske kinoer, og selvom jeg bare har sett traileren, VET jeg at dette er en film det er verdt å få med seg!

Gitte  Witt og amerikanske Christopher Abbott spiller kjæresteparet Kaia og Andrew som får livet sitt brutalt snudd på hodet da Kaias søster Christine uventet dukker opp sammen med kjæresten Ira (Stephanie Ellis og Brady Corbet).

Søvngjengeren er et intens psykologisk drama med trillerelementer.

Førstkommende torsdag, 9de januar kl 15.00, vises filmen Søvngjengeren for første gang for et eksklusivt publikum, og jeg har fått lov til å invitere med meg 3 av mine lesere med følge til denne helt eksklusive visningen.

Kommenter i kommentarfeltet under, og du er med i trekningen om førpremierebilletter!!!

Les mer om filmen på Søvngjengerens facebookside; https://www.facebook.com/sovngjengeren

18 Komentarer
 • Lise

  January 5, 2014 at 8:32 pm Reply

  Jeg vil gjerne se den filmen! Virker som en fantastisk bra film 🙂

 • Maida

  January 5, 2014 at 8:58 pm Reply

  Dette er en film jeg gjerne vil se- lite slår en ordentlig bra norsk film. 🙂

 • MONICA

  January 5, 2014 at 11:45 pm Reply

  Jeg har veldig lyst å se denne filmen!!! Nyter å lese og se de flotte bildene på bloggen din.
  Hilsen Monica

 • Dikte

  January 6, 2014 at 6:52 am Reply

  Kommer helst sikker til å dra å se den!:)

 • Mira

  January 6, 2014 at 10:20 am Reply

  Hei Maria:-)
  Jeg studerer psykologi og kunne tenkt meg et kjærkomment avbrekk fra studiene med denne filmen. Er lei av voldsomme og innholdsløse filmer på kino. Ser ut som om denne er bra:-)
  Mandagsklem fra Mira

 • Jorunn

  January 6, 2014 at 12:46 pm Reply

  Vil veldig gjerne ta med meg min datter på 15 på før premieren nå på torsdag:-)

 • Charlotte

  January 6, 2014 at 2:59 pm Reply

  Så gøy!! 🙂

 • Malin

  January 6, 2014 at 5:10 pm Reply

  Å, denne filmen gleder jeg meg STORT til å se!! krysser fingrene og håper på premierebilletter 😉 God mandag!

 • Carina

  January 6, 2014 at 5:15 pm Reply

  Å! Det hadde vært gøy. Krysser fingrene mine.

  Hilsen Carina

 • Mari

  January 6, 2014 at 5:41 pm Reply

  Hei Maria!

  Jeg har lest bloggen din lenge. Grunnen er at den har vært noe annerledes, fresh og ærlig. Men i det siste opplever jeg at du har mer og mer reklame 🙁 Altså mer lik resten av bloggerne. Håper du ikke går i samme retning. Klemmer.

 • Cecilie Hotvedt

  January 6, 2014 at 6:08 pm Reply

  Jeg vil sååå gjerne være med. Håper jeg er heldig.

 • Hege Anker-Jensen

  January 6, 2014 at 9:01 pm Reply

  Fotball trener og mamma til 2 sier ja takk til en barnefri “kveld”

 • Elin

  January 6, 2014 at 9:51 pm Reply

  Ah! Tung studiestart med masse pensum midt i fleisen! Hadde vært så godt med et lite avbrekk og en kinokveld med favoritt bloggeren! 😀

 • Petra

  January 7, 2014 at 2:01 pm Reply

  Hadde blitt fantastisk glad for førpremierebillett til Søvngjengeren! Gleder meg masse til å se den 🙂

 • Maria C. Klemetsen

  January 7, 2014 at 5:04 pm Reply

  Hei Maria 🙂 Du er alltid så hyggelig og deler ut ting til leserene dine! Filmen ser kjempe bra ut, og jeg og mine to studievenninner på logopedi kunne gjerne trengt et avbrekk fra eksamenslesing med film til torsdag 🙂
  Klem fra din navnesøster Maria 🙂

 • Petra

  January 7, 2014 at 6:23 pm Reply

  Denne filmen har jeg gledet meg til lenge! Hadde blitt fantastisk glad for en billett til førpremineren. Er stor fan av både Gitte Witt og reggisør Mona Fastvold!!

 • Kristin S W

  January 7, 2014 at 6:33 pm Reply

  Hei Maria!
  Hadde vært kjempehyggelig å gå på denne med en god venninne- ønske-ønske.. 🙂

  Og må bare si at bloggen din er super-inspirerende!

  Kristin:-)

 • Nicoline

  January 7, 2014 at 7:26 pm Reply

  ØNSKE, ØNSKE ØNSKE ! <3

Legg igjen en kommentar