Vinn førpremierebilletter til Søvngjengeren!!

70x100vAWpostpshop.indd

Annonse

Vi hadde et slags spontant julebord rett før jul, og Gitte hadde kokkelert i flere timer på kjøkkenet hos Jenny, mens vi skravlet om alt mellom himmel og jord… Plutselig stråler Gitte opp som en sol, i det hun forteller oss at hennes siste film, Søvngjengeren, der hun spiller hovedrollen Kaia, er blitt tatt ut til å delta i den prestisjetunge konkurransen US Dramatic Competition på Sundance Film festival. Vi jublet så høyt at naboene må ha trodd at det tørna for oss, men dette er første gang en norsk produsert film er tatt ut til denne konkurransen, og JEG ER SÅ STOLT AV DEG, GITTE!!!!!!!

31. januar har filmen premiere på norske kinoer, og selvom jeg bare har sett traileren, VET jeg at dette er en film det er verdt å få med seg!

Gitte  Witt og amerikanske Christopher Abbott spiller kjæresteparet Kaia og Andrew som får livet sitt brutalt snudd på hodet da Kaias søster Christine uventet dukker opp sammen med kjæresten Ira (Stephanie Ellis og Brady Corbet).

Søvngjengeren er et intens psykologisk drama med trillerelementer.

Førstkommende torsdag, 9de januar kl 15.00, vises filmen Søvngjengeren for første gang for et eksklusivt publikum, og jeg har fått lov til å invitere med meg 3 av mine lesere med følge til denne helt eksklusive visningen.

Kommenter i kommentarfeltet under, og du er med i trekningen om førpremierebilletter!!!

Les mer om filmen på Søvngjengerens facebookside; https://www.facebook.com/sovngjengeren