Jeg selger jakken min til høystbydende;)

IMG_1554 IMG_1555

Jeg forelsket meg helt i denne jakken fra Theory da jeg var i London i fjor vinter, og endte med å kjøpe den selvom lommeboken egentlig ikke tillot det.. Da jeg kom hjem innså jeg at jeg hadde litt for mange jakker i samme sjanger, så det har endt opp med at jeg kun har brukt den én gang, og det føles veldig tullete.. Derfor tenkte jeg at hvis jeg får en ok pris for den, så vil jeg gjerne selge den så den kanskje kan få leve videre hos noen som vet å sette pris på den.. Jeg betalte 8000 Nok kr for jakken, så jeg selger den ikke for under 4.500 kr,  men hvis det er noen som er interessert er det bare å kome med bud over dette beløpet. Det er en NYDLIG jakke med shearling pels på kragen! <3 M

 

21 Komentarer
 • Asta

  January 5, 2014 at 10:00 am Reply

  Unnskyld meg, unge dame, men hvordan i huleste kan noen kjøpe en jakke til 8000 og egentlig ikke trenge den? Det finnes faktisk mennesker (de fleste…) i dette landet som må spare litt for å kjøpe en jakke med en null mindre! Hvorfor må dere mote/livsstilsbloggere skape et forvrengt bilde av virkeligheten? Og nærmest forsvare kredittkortkjøp? Dere har et ansvar! Ikke bli fornærmet over denne kommentaren. Dette gjelder jo ikke bare deg, og du er slett ikke av de verste virkelighetsvrengerne. Men jakka er lekker, den, ingen tvil.

  • maria

   January 5, 2014 at 7:46 pm Reply

   Jeg er HELT ENIG!!! Det var helt krise! Jeg trodde jeg trengte den, det var liksom årets vinterjakke for meg, og jeg ville unne meg noe skikkelig fint, og hadde brukt den helt sikkert mye mer hvis det ikke hadde svidd sånn i lommeboken, så du har helt rett;)
   Beklager at jeg forvrenger bildet ditt. Det var ikke meningen!
   M

   • Trude

    January 6, 2014 at 10:07 am Reply

    Jakken er superfin, ønsker meg den. Men heller ikke etter min lommebok. Grei nokk den kommentaren oppafor, men det går jo litt andre veien også syns jeg, har du lommebok til det så hvorfor ikke ? Å all ære til deg som prøver å selge den istedet for at den bare henger dær 😀 lykke til med salget, skulle gjerne ha kjøpt den 🙂

    • maria

     January 6, 2014 at 9:15 pm Reply

     <3

 • birgitte

  January 5, 2014 at 2:25 pm Reply

  Hei. Vet ikke om jeg husker dette helt riktig, men syns å ha sett et fint smykke på deg på et blogginnlegg for en stund tilbake. Det er et sølvanheng med forbokstaven til dine to døtre i to runde sølvplater. Hvor har du kjøpt de?:)
  På forhånd takk for svar.

  • maria

   January 5, 2014 at 7:44 pm Reply

   Hei Birgitte.
   Det stemmer! Smykket er fra Marte Friisnes Jewellery!

 • marianne

  January 5, 2014 at 5:50 pm Reply

  Den er fantastisk.Hvilken str er det?

  • maria

   January 5, 2014 at 8:16 pm Reply

   Jeg vet! Den er i størrelse Large, men den er nok mer en Medium synes jeg;)

 • Marianne

  January 5, 2014 at 9:56 pm Reply

  Send en melding til meg hvis du får inn bud .

 • Camilla

  January 6, 2014 at 5:52 am Reply

  Jeg kjøper den gjerne for 4500 kr 🙂

 • Camill

  January 6, 2014 at 7:08 am Reply

  Jeg kjøper den for 4500 🙂

 • Marianne

  January 6, 2014 at 11:10 am Reply

  Heia Maria ,jeg vil Veldig gjerne ha beskjed hvis du får inn bud på jakken.

 • Lotta

  January 6, 2014 at 5:52 pm Reply

  Et lite spørsmål, hvor kjøpte dere gifteringene deres? Din var veldig fine 🙂

  • maria

   January 6, 2014 at 9:18 pm Reply

   Takk! De er fra Tiffanies i NY, men helt ærlig tror jeg de overpriser veldig.. Snakket med en venninde som er datter av en gullsmed i Seattle, og hun mente at man kunne få like fine ringer til en mye bedre pris andre steder;) Men de er veldig fine, da, også er det en opplevelse å handle gifteringer på Tiffanies;)

 • Marianne

  January 6, 2014 at 6:11 pm Reply

  Heia har du fått bud ?

 • Gøril

  January 7, 2014 at 12:31 am Reply

  Kjøper den gjerne for 5000 nok 🙂

 • Marianne

  January 7, 2014 at 5:24 am Reply

  God morgen 🙂 Jeg byr kr.5000,- for jakken

 • Christin

  January 7, 2014 at 2:48 pm Reply

  Jeg er veldig interessert i å kjøpe jakken 🙂

 • Marianne

  January 7, 2014 at 7:29 pm Reply

  Jeg byr kr.5000,-

 • Marthine

  January 14, 2014 at 3:05 pm Reply

  Elsker jakken, og er veldig interessert i å kjøpe den, men du har kanskje solgt den allerede?

  • maria

   January 14, 2014 at 9:26 pm Reply

   Så koselig! Den er desverre allerede solgt.. klem

Legg igjen en kommentar