Det er dette det går i!!

bilde-2 bilde

Det finnes ikke så mye deiligere enn å nyte late feriedager på hytta, med skiturer om dagen og strikkeprosjketer og spill på kveldene. Å kunne base i snøen med de små, og drikke vin og spise deilig mat med familie og gode venner. Jeg ønsker alle en fortsatt super fin romjul! <3

 

4 Komentarer
 • Aud Martinsen

  January 1, 2014 at 11:20 am Reply

  hei jeg strikker Mariajakken og det skal felles 2×5 masker på venstre forstykket i omg 12 men ikke på det høyre.Jeg lurte på om dette er riktig jeg trodde de skulle være like men speilvendt.Hilsen Aud.

 • Katrine

  January 1, 2014 at 1:32 pm Reply

  Hei Maria. Jeg har kjøpt Skappeljakken (http://skappelgenseren.no/produktkategori/kit/skappeljakken/) i julegave til meg selv fra min mor 🙂 Vi er igang med å strikke jakken og har fullført venstre forstykke. Når vi nå er ferdige med det synes vi den ser veldig liten ut (både smal og kort). Vi har fulgt oppskriften og strikket med rundpinne 6 mm. Forstykket vårt er nå 50 cm langt og 25 cm bredt. Hvor mange centimeter er deres forstykke i lengde og bredde? Supert med tilbakemelding slik at vi ikke gjør noe feil eller må ta opp igjen arbeidet som er gjort. vennlig hilsen Katrine

 • Toril Kjærem

  January 3, 2014 at 4:28 pm Reply

  Ønsker meg Marthejakken i blått! Kommer den fargen? Takk:)

  • maria

   January 12, 2014 at 10:10 pm Reply

   Ja, den er kommet i isblå! Veldig veldig fin!!!

Legg igjen en kommentar