Lansering av Wilfa Kaffemaskin på The Thief!

IMG_2587 IMG_2572 IMG_2563 IMG_2553  IMG_2554IMG_2543 IMG_2542 IMG_2539Screenshot 2013-12-17 09.10.49IMG_2562

Annonse

Det har vært så travelt den siste tiden at jeg helt har glemt å fortelle om min AHA opplevelse med kaffe!

Jeg var nemlig på foredrag med Tim Wendelboe i forbindelse med lanseringen av den nye traktekaffemaskinen fra Wilfa, som produsentene har brukt 3 år på å fremstille, og jeg har ALDRI fått så god kaffe!

Step by step ble vi tatt med inn i kaffeproduksjonens rike, vi lærte om hvordan kaffe skal dyrkes, høstes, tørkes, sorteres og brennes, og alle disse prosessene er helt avgjørende for sluttproduktet og kvaliteten av kaffen. Tim Wendelboe, som forøvrig er verdensmester i kaffekunst, fortalte oss om sin egne lille kaffe plantasje, og viste bilder og serverte til slutt sin egne kaffe, brent i Norge på sitt egne brenneri på Grünerløkka.

Jeg har aldri vært noen fan av svart kaffe, ei heller traktekaffe, men etter å ha fått servert traktekaffe av Tim,  så forstår jeg at kaffe nytes best sort! Han ga meg også et lynkurs i kaffelaging, som overhode ikke er så avansert om man bare har de riktige råvarer og maskin. Kaffemaskinen fra Wilfa er super enkel, og med vekten og kaffemaleren blir kaffen like god som den Tim lager i kafeen sin på løkka! Tusen takk for at du både åpnet øynene mine for kaffe, Og for at du introduserte meg for Wilfa kaffemaskinen. Det er definitivt årets julegavetips!