True Match Foundation!

IMG_2864 IMG_2878

Annonse

Det er utrolig hva man kan gjøre over internett. Nå kan man også, ved noen enkle tastetrykk, finne frem til den foundationfargen som passer best til deg og din hud. Jeg tenkte jeg ville vise dere hvor godt mitt resultat stemte, men det var ikke så lett å få frem poenget uten å gjøre meg super blek i ansiktet og dra ned kontrasten.. Håper likevel dere får et inntrykk!

Jeg har fått lov til å trekke ut tre heldige vinnere som skal få sin egen True Match foundation +Wings Mascara, Le Vernis nailpolish og Blackbuster Liner, tilsendt i posten.

For å delta i konkurransen, må du klikke deg inn her, og finne ut hvilken farge som matcher deg best. Deretter skriver du det du kom frem til i kommentarfeltet under. Vinnerene vil bli kåret i løpet av uken.