Nå kan du vinne julegaver til en som fortjener det!

bf307ef047fa9039b34bbb256aeac49c

Annonse

Enda finere enn å få gaver selv, er å gi bort noe fint til en man er glad i.

Storo storsenter har lagd en fantastisk fin vri på årets julekalender. De ønsker å spre juleglede,  og den fine vrien er at man vinner en gave til en som fortjener det fremfor til seg selv.

For å delta velger man ønsket luke i kalenderen, og deler en fin historie om en man er glad i, og forteller hvorfor nettopp han eller hun fortjener en overraskelse.

Hver dag trekker de ut  en fantastiske gave fra ulike butikker på senteret, og man kan blant annet vinne gavekort på fine middager, sengesett, dunjakke, skjerf fra Holzweiler, Skappelgarn til å strikke seg en hel genser, og masse masse mer. Og i luke nr.13 kan man vinne en deilig pysj fra StylebyHeart og en lekebil fra Kremmerhuset til en heldig gutt eller jente! Men husk at du kan nominere din historie på den luken du ønsker og som passer best til den du mener fortjener det 🙂

Du kan delta i kalenderen allerede nå, så trykk her og del din historie, også krysser vi fingrene for at en av dine nærmeste vinner en super fin overraskelse før jul! Lykketil!

I samarbeid med Storo.