Giveaway fra Boots!

IMG_2367

Annonse

IMG_2368

De siste ukene har jeg jobbet ekstremt mye, og vært veldig mye sliten. Derfor har det passet veldig godt at jeg har fått teste “Indeed Labaratories”, som er en ny serie som kun selges hos Boots:

Nanoblur er helt utrolig. Da jeg hentet produktene, viste damen meg på hånden sin hvordan kremen funket, og jeg sverger på at huden hennes ble glattere mens jeg stod der. Riktignok vaskes denne kremen av med sminken, men den andre, Snoxin, skal virke over tid med å forebygge og redusere rynker, og den tredje; Hydraluron er et ansiktsserum som brukes for å gjennoppbygge hudens fuktighetsnivå.

Nå kan flere av dere også få teste disse produktene, for på søndag trekker jeg ut tre heldige vinnere i samarbeid med Boots, som får tilsendt produktene i posten.

Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet hvis du ønsker å være med i trekningen. Ellers kan produktene kjøpes her!

Skrevet i samarbeid med Boots.