Wannabe band/ strikkedamer!

IMG_2092 IMG_2086 IMG_2100

Annonse

Jenny, Gitte og jeg avtalte egentlig å danne et band da vi møttes som Rocka babes på covershoot for StyleMag. Ideen var å opptre på jubileumsfesten til Stylemag med egenkomponert låt, Gitte på vokal, Jenny på trommer og jeg på bass…-men desverre bare det bare med ideen… Derimot hadde vi det veldig morsomt på strikkekveld noen uker senere. Gitte inviterte til hjemmelaget gresskarsuppe, Jenny sørget for sprudlevann i glassene og “Syomigjen” inspirasjon og vi stilte med strikkekurs og Skappelkit!

I hjemmestrikkede gensere, uten sminke og med håret i alle retninger tok vi et liknende forside bilde som vi la ut på instagram (@mariaskappelholzweiler). Det er viktig med en dæsj selvironi! Takk for en utrolig koselig kveld, jenter! Gleder meg masse til å se både dere og genserene deres igjen!